[CASE] Een nieuwe huisstijl voor Kinder- en gezinscoach Martine

banner-martine
Kinder- en gezinscoach Martine ging in het najaar van 2022 op zoek naar een partner die kon helpen om haar online aanwezigheid te verbeteren. Ze kreeg een volledig verfijnde uitstraling en de middelen toegereikt om haar diensten online succesvol verder uit te bouwen!

Social media branding en een opfrissing van de website voor Kinder- en gezinscoach Martine

Een eerste indruk maak je maar één keer. Dit was ook de gedachte van Kinder- en gezinscoach Martine. Om professioneler te ogen en potentiële klanten meteen een positief gevoel te geven, had Martine nood aan professioneel advies. De samenwerking resulteerde in een nieuwe branding en volledig nieuwe website voor Kinder- en gezinscoach Martine.

“Een website is het uithangbord van je bedrijf. Ikzelf ben sneller overtuigd om actie te ondernemen op een goed ogende website. Ik vond het dan ook logisch om mijn website te optimaliseren. Aangezien de social media begeleiding zo goed was meegevallen, vertrouwde ik Digital Nomads toe om mijn website onder handen te nemen.” – Martine Verdin, Kinder- en gezinscoach Martine

Een branding en strategie op maat

Doelstellingen:  potentiële klanten overtuigen om contact op te nemen door een professioneel ogende website enerzijds en aantrekkelijke social media kanalen anderzijds.

Wat er reeds lag: een website die Martine zelf gemaakt had en een Instagram- en Facebookpagina waar er af en toe op gepost werd.

Plan van aanpak: na het eerste kennismakingsgesprek met Martine werd duidelijk dat ze nood had aan meer praktische kennis om haar social media kanalen beter in te zetten. We gaven een één-op-één begeleidingssessie, waarbij we haar de nodige tips en tricks en kneepjes van het vak leerden. Maar dat was niet alles.

Want bij Digital Nomads doen we graag nét dat tikkeltje meer. Om haar social media kanalen beter in te zetten, maakten we een analyse van Martines aanbod en werkten we een gepaste strategie uit… die ze zelf gemakkelijk kon implementeren. Het werd bovendien snel duidelijk dat er nog verbeteringen mogelijk waren aan Martine’s huisstijl. Say no more!

Het resultaat: een nieuw logo en een volledig nieuwe huisstijl voor Kinder- en gezinscoach Martine.

“Toen ik opzoek was naar een online marketingbureau kon ik me geen betere samenwerking voorstellen. Digital Nomads probeerde mijn probleem echt te begrijpen, waardoor ze mijn wensen perfect wisten te vervullen. De samenwerking verliep heel vlot, tof én productief!”

Een warme, vertrouwde look & feel die professioneel oogt

Bij het uitwerken van de nieuwe huisstijl streefden we naar het uitstralen van warmte, vertrouwen, maar ook – en zeker niet onbelangrijk – professionaliteit. We werkten hiervoor en palet van zachte pastelkleuren, iconen en vormen uit.

Heel deze huisstijl mochten we niet veel later doortrekken naar de website van Martine. We zorgden voor een frisse, eigentijdse website waar Martine voortaan eenvoudig zelf mee aan de slag kan. En de lancering was een succes: binnen de eerste week had ze meteen een aantal contactaanvragen binnen. Een geslaagd traject als je ’t ons vraagt!

Een succesvolle branding strategie

Met een online uitstraling waar ze trots op mag zijn, kan Martine zich terug volledig focussen op haar hoofdactiviteiten.

Daarnaast is haar social media verzekerd van kwalitatieve content door een doordachte social media strategie. 

“Ik ben blij dat ik Digital Nomads deze opdracht toevertrouwde. Binnen de kortste tijd na het live zetten van de website kreeg ik positieve reacties van klanten. De website is aantrekkelijk en duidelijk, precies wat ik vroeg!”

Conclusie

Wil je jouw uitstraling naar een hoger niveau tillen? Ben je op zoek naar manieren om je branding te professionaliseren zoals Kinder- en gezinscoach Martine?

Contacteer ons vrijblijvend en dan kijken we graag naar hoe we jou hiermee kunnen helpen. Door te werken met een betrouwbare partner heb jij terug de tijd vrij om te focussen op je hoofdactiviteiten!

Picture of Romina Stouten

Romina Stouten

Altijd enthousiast, met een flinke dosis aan nieuwsgierigheid. Fan van social media (en ook van online shoppen). Klantgerichte marketing campagnes uitwerken? Dat is mijn ding! Graag eens van gedachten wisselen? Contacteer me gerust!

andere onderwerpen

Banner klantencase online marketing partner Jovilux en BIAB

[CASE] Online marketing op hoger niveau voor Jovilux en Beauty in a Box

Zaakvoerster Caroline van Jovilux en Beauty in a Box ging in 2020 op zoek naar een partner die hun kon bijstaan in online marketing om ...
Scroll naar boven

MEER VAN DIT?

Laat ons het werk doen.
Schrijf je in en ontvang van ons de nieuwe blogs in je mailbox.

MEER VAN DIT?

Laat ons het werk doen.
Schrijf je in en ontvang van ons de nieuwe blogs in je mailbox.