[CASE] Een vliegende start dankzij social media begeleiding voor FIKA Foodbar

FIKA klantencase_blog_web2
FIKA Foodbar in Lier zou haar deuren gaan openen, maar miste nog wat kneepjes van het vak rond social media. Om meteen goed te starten, kreeg zaakvoerster Ellen begeleiding op maat om zelf met social media aan de slag te gaan.

Uitdaging: social media professioneel inzetten voor nieuwe zaak FIKA Foodbar in Lier

De officiële opening van FIKA Foodbar in Lier kwam alsmaar dichterbij, maar zaakvoerster Ellen miste de nodige tips & tricks om het maximale uit de social media kanalen van FIKA te halen. Hoog tijd voor een praktische social media opleiding voor deze enthousiaste onderneemster.

“Op vlak van social media zijn er zoveel mogelijkheden die ik als leek totaal niet ken. Het zou spijtig zijn om deze niet te benutten voor mijn nieuwe zaak. Daarom ben ik op zoek gegaan naar professionele hulp om mij hierin bij te staan.” – Ellen Foubert, zaakvoerster van FIKA Foodbar.

Social media begeleiding op maat

Bij Digital Nomads gingen we meteen aan de slag. Gezien de korte tijdspanne, kozen we voor een één-op-één traject in de vorm van begeleiding op maat.

Doelstelling: bijleren over het professioneel inzetten van Facebook en Instagram voor FIKA Foodbar, zodat deze social media kanalen maximaal benut worden.

Wat er reeds lag: een duidelijke huisstijl van FIKA Foodbar en een recent opgerichte Facebook -en Instagrampagina met al een kleine volgersbasis.

Plan van aanpak: na de kennismaking met zaakvoerster Ellen werd duidelijk wat de specifieke behoeften precies waren. Bij Digital Nomads werkten we vervolgens een minicursus uit als leidraad voor FIKA. Tot slot volgde de persoonlijke begeleiding, toegespitst op het Facebook en Instagram account van FIKA Foodbar.

“De samenwerking met Digital Nomads verliep zeer vlot en aangenaam: zowel het eerste contact met Ming, als de begeleiding van Romina! Ze zijn allebei zeer professioneel en hebben een goede kennis van de zaken. Ikzelf heb er dan ook veel uit geleerd en zou het zeker aanbevelen!”, aldus Ellen.

Een succesvolle opening van FIKA Foodbar

Met heel was praktische tips & tricks op zak, kon Ellen verder aan de slag met de social media kanalen van FIKA.

Ondertussen heeft de officiële opening van FIKA Foodbar in Lier succesvol plaatsgevonden en hebben de social media kanalen er al heel wat volgers bijgekregen.

“Social media valt niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ik ben ervan overtuigd dat je je als ondernemer professioneel MOET laten begeleiden om er zoveel mogelijk uit te halen!” – Ellen Foubert, zaakvoerster van FIKA Foodbar.

Conclusie

Ben jij ook in de volle voorbereiding van je nieuwe onderneming? Of al met veel energie en enthousiasme gestart in het ondernemerschap? Ongetwijfeld heb je vast stilgestaan bij wat social media kan betekenen in dit avontuur.

Contacteer ons vrijblijvend om te kijken hoe we jou hiermee kunnen helpen. Door te werken met een betrouwbare partner heb jij terug de tijd vrij om te focussen op een succesvolle lancering!

Picture of Romina Stouten

Romina Stouten

Altijd enthousiast, met een flinke dosis aan nieuwsgierigheid. Fan van social media (en ook van online shoppen). Klantgerichte marketing campagnes uitwerken? Dat is mijn ding! Graag eens van gedachten wisselen? Contacteer me gerust!

andere onderwerpen

banner-martine

[CASE] Een nieuwe huisstijl voor Kinder- en gezinscoach Martine

Kinder- en gezinscoach Martine ging in het najaar van 2022 op zoek naar een partner die kon helpen om haar online aanwezigheid te verbeteren. Ze ...
Scroll naar boven

MEER VAN DIT?

Laat ons het werk doen.
Schrijf je in en ontvang van ons de nieuwe blogs in je mailbox.

MEER VAN DIT?

Laat ons het werk doen.
Schrijf je in en ontvang van ons de nieuwe blogs in je mailbox.